13 °c
Haarlem
11 ° Tue
11 ° Wed
11 ° Thu

Maandag Mag Het

In Maandag Mag Het praten we niet over koetjes en kalfjes, maar over échte dingen. Koen van Westing en Desiree van der Heiden zorgen ervoor dat er elke uitzending interessante gasten zijn. Zo leert het duo tijdens het vaste item ‘Aan de slag op maandag’ elke keer een nieuwe skill. Hoe je beter kan slapen bijvoorbeeld, hoe je met je angsten om kan gaan of hoe we assertiever worden. Verder interviewen ze altijd iemand over seks tijdens – hoe kan het ook anders – ‘Let’s talk about sex’. Denk aan een seksuoloog over waarom het zo moeilijk is om over seks te praten. Of een sekstoyreviewer over de trends op het gebied van seksspeeltjes.

Kortom, een programma waarin van alles aan bod komt. En er wordt natuurlijk ook voor vermaak gezorgd. Want er wordt genoeg gelachen tijdens het programma. Tijdens het magische radiospel ‘Party en Koen’ bijvoorbeeld. Desiree bakt er niks van, dus Koen moet het echt van jou als luisteraar hebben.

Maandag Mag Het is elke vierde maandag van de maand te horen tussen 19:00 en 21:00 uur. De lijnen staan uiteraard open! Stuur een mail naar studio@haarlem105.nl of bel naar 023-5316161.


MEER NIEUWSArtikelen