Twee restauranthouders stelden een kookboek samen met unieke recepten van vijfenvijftig restaurants in Haarlem.
Het idee komt van twee Haarlemse horecaondernemers, Max Caminita van Restaurant Morris en Nick Spoelstra van Restaurant de Plekk. In een tijd dat de horeca gebukt gaat onder de sluiting door de coronaregels, zochten ze naar een manier om de restaurants in Haarlem een steun in de rug te geven.
Levering voor de kerst
Max Caminita vertelt aan Haarlem105.: “ Haarlemse bedrijven konden ons initiatief sponsoren. Dat is buitengewoon goed verlopen. 9 december gaat het manuscript naar de drukker. Tot nu toe zijn er al 1900 bestellingen binnen gekomen. Het is de bedoeling dat we de Kookboeken nog voor de kerst gaan bezorgen bij onze klanten, zodat zij het met Kerst als cadeau kunnen geven of er zelf uit kunnen koken Dus dat wordt nog een hele uitdaging! In totaal hebben we een order van tienduizend kookboeken gedaan”.
Klanten kunnen het kookboek ook zelf afhalen bij Restaurant Morris of De Plekk.