Adverteren

Haarlem105 bereikt met haar radio- en televisiezender wekelijks ruim 52.500 luisteraars, 66.000 kijkers en online ruim 35.000 unieke bezoekers. Haarlem105 is te horen en te zien in de gehele regio, van stad tot strand, met het dagelijkse nieuws, weer, verkeer, entertainment, cultuur en sport uit uw buurt.

Welk medium kunt u het beste inzetten voor uw campagne? We helpen u graag om het beste mediapakket samen te stellen, zodat uw campagne het meest effectief en efficiënt wordt uitgezonden.

Televisie is een krachtig medium voor reclameboodschappen; beeld zegt meer dan duizend woorden. Met een televisiecommercial kunt u uw merk meer bekendheid geven, een nieuw product of nieuwe dienst onder de aandacht brengen en meer uitleg geven over uw bedrijf.

Radio is live, direct en effectief. Radio bereikt wekelijks 87% van de Nederlandse bevolking. Reclame op de radio werkt als een hefboom op uw campagne. Uit onderzoek blijkt dat radioadverteerders, gemiddeld, hun investering maar liefst ruim zevenmaal terugverdienen. Zet radio in om uw merkbekendheid te verhogen, uw TV commercial te ondersteunen, meer online traffic te genereren en aan te jagen of aankoopbeslissingen te stimuleren.

Inzet van radio naast een willekeurig ander mediumtype -bij gelijkblijvend mediabudget- vergroot altijd uw effect. Luisteraars zappen niet weg, het is een effectief medium dat barst van de creatieve mogelijkheden. Het is snel, flexibel en kostenefficiënt

Geen campagne kan zonder online. Via radio en/of TV kunt u klanten vragen om naar uw online omgeving te komen. Daar heeft u de ruimte om meer uitleg te geven over uw bedrijf. Via banners op onze site kunt u die traffic nog eens verhogen.

Als u zelf geen reclamespot of –banner heeft dan kunnen wij u helpen en adviseren, of doorverwijzen naar een derde die dit voor u kan maken. Neem vrijblijvend contact op met onze media-adviseur Remco Lanting via: +31 6 37 64 47 71 (bellen of WhatsApp) of mail uw vraag of wens naar adverteren@haarlem105.nl.

Hoe lever ik een Banner aan?

Onze website vertoont banners in verschillende maten, de maten die wij aanbevelen zijn de top 5 maten van Google. Dit zodat uw reclame op elk device goed wordt weergegeven. Specificaties voor banners zijn: 300×250, 336×280, 320×100 of 728×90.

Tips bij het banner ontwerp

  • 85% van onze bezoekers doet dit op een mobiel.
  • Zorg dat de tekst goed leesbaar is (duidelijk contrast met de achtergrond)
  • Gebruik hoge kwaliteit afbeeldingen
  • Zorg voor een doorkliklink zodat bezoekers op de banner kunnen klikken

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist