Veelgestelde vragen

Radio, video & redactie

Ik kan een fragment of uitzending niet vinden, waar moet ik zijn?

Kijk hiervoor bij onze gemist-pagina, daar vindt je de nieuwste fragmenten en uitzendingen. Was het fragment dat je zoekt alweer iets langer geleden uitgezonden? Kijk dan eens op de pagina van het desbetreffende programma.

Ik heb een vraag over of aanvulling op een nieuwsbericht bij jullie

We doen altijd ons uiterste best om de berichtgeving zo volledig mogelijk te krijgen. Soms kan het echter voorkomen dat we iets hebben gemist. Stuur dan gerust een mail naar redactie@haarlem105.nl dan kijken we er zo snel mogelijk naar.

Ik ken een heel tof nummer, kan ik dat ook aanvragen?

Stuur je verzoekje naar studio@haarlem105.nl en dan doen we ons best!

Ik maak zelf een radioprogramma, willen jullie deze uitzending?

Haarlem105 zendt alleen eigen programma’s uit en doet niet aan syndicatie radio. Wil je toch presenteren of produceren bij ons? Solliciteer dan via vacature@haarlem105.nl.

Hoe kan ik naar Haarlem105 luisteren of kijken?

Haarlem105 radio en televisie kijk je ook online. Zo kan Haarlem105 online beluisteren in onze live-speler, of Haarlem105 TV kijken via onze online-speler.

Frequenties Haarlem105 Radio:
89.9 FM, Kabel: 103.3 FM
Digitaal bij Ziggo: Kanaal 918 of 738
KPN en XS4ALL kanaal 1023

Kanalen per aanbieder voor Haarlem105 TV:
Ziggo TV Haarlem kanaal 36
Ziggo TV Heemstede kanaal 43
KPN en XS4ALL TV kanaal 1323
Odido kanaal 719

Ik organiseer een evenement, kunnen jullie langskomen?

Dat vinden we natuurlijk ontzettend leuk! Maar zoals je weet is er ontzettend veel te doen in onze regio, daardoor kunnen we niet beloven ook bij jouw evenement te zijn. Stuur jouw verzoek en bijbehorende informatie naar redactie@haarlem105.nl. Vermeld er ook bij hoe groot het evenement is. Je kan Haarlem105 ook inhuren om je evenement nog specialer of leuker te maken, we komen dan langs met de Haarlem105 lounge en maken live radio. Meer info? Klik hier.

Adverteren

Is het mogelijk om mijn reclame op Haarlem105 te laten horen en zien?

Uiteraard, en dat hoeft echt niet veel geld te kosten. We denken graag met je mee voor een geschikte oplossing. Kijk hier voor meer informatie.

Overig

Waarom heten jullie Haarlem105?

Jarenlang heeft Haarlem105 uitgezonden op de ether frequentie 105.1 FM, vandaar de naam Haarlem105. Na de frequentiewijziging in 2012 is besloten om de naam niet te veranderen.

Wat verdien je eigenlijk als je werkt bij Haarlem105?

Haarlem105 bestaat volledig uit vrijwilligers. Je doet dit omdat je het leuk vindt en het kan je zeker ook helpen om verder te komen in de media.

Kan ik een keer langskomen om te kijken bij Haarlem105?

Dat is zeker mogelijk. We krijgen regelmatig verzoekjes om een keer te komen kijken, maar onze redactie moet natuurlijk ook gewoon dagelijks hun werk kunnen doen. Daarom vragen we je vriendelijk om even een mailtje te sturen naar redactie@haarlem105.nl en dan spreken we een moment af dat voor ons beide goed uitkomt.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist