023

Het weekendmagazine op radio en televisie voor Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en omgeving. Bas van der Schuit spreekt met wisselende co-presentatoren diverse gasten over onderwerpen die variëren van politiek, human interest, reportages, nieuws, cultuur en muziek. Daarnaast test je elke week je Franse leenwoordenkennis in de Tête A Test, hoor je de meest bizarre verhalen in het spel ‘Wat Zeggie?’ en vertelt Stefan uit “de Velserbroek” een bizar slechte mop. Ook beantwoordt Ariane Walberg iedere week vragen over het gedrag van honden, katten en paarden. Heb jij een vraag stel hem dan via onze website.

En elke laatste zaterdag van de maand neemt, de voorzitter van de Haarlemse Straatnamencommissie, Lieuwe Zoodsma ons mee achter de verhalen van de Haarlemse straatnamen.

Presentatie: Bas van der Schuit, Morena Klok en Barry Huis of Melvin de Graaf of Daan de Graaf

TIJDSCHEMA

Zaterdag
Zondag
17:00 – 20:00 (Radio en TV)
17:00 – 20:00 (herhaling op TV)

Fragmenten uit023

Initiatievencafé

Veel mensen in Haarlem hebben een leuk idee/initiatief, en om die mensen met elkaar te verbinden is het initiatievencafe bedacht. Zo kunnen de mensen met elkaar in contact komen, wat misschien ook weer tot nieuwe ideeën leidt. Myrna Wiggers verteldt...

Lees meer

ADVERTENTIE

MEER NIEUWSArtikelen