14 °c
Haarlem
11 ° Fri
12 ° Sat
12 ° Sun

023

Het weekendmagazine op de radio voor Haarlem, Heemstede en Bloemendaal en omgeving. Bas van der Schuit spreekt samen met Daan van Boerdonk of Daan de Graaf diverse gasten over onderwerpen die variëren van politiek, human interest, reportages, nieuws, cultuur en muziek. Alles kan voorbijkomen op de zaterdagavond van Haarlem105.

Tussen de muziek en interviews door wordt regelmatig het nieuws van de dag besproken uit de regio. En verder wekelijks:

Gertjan Raaijmakers: Column: “Die Kleine Momenten”
Haarlems comedian Gertjan Raaijmakers neemt elke zaterdagavond de week met je door in zijn column: “Die Kleine Momenten”. Al het nieuws, lokaal tot internationaal neemt hij mee. Met serieuze en humoristische momenten vliegt de week voorbij.

Arianes Dierenspreekuur
Ariane Walberg, van De Ark Van Ariane, beantwoord iedere week vragen over huisdieren. Heb jij ook een vraag over je hond, kat of paard? Stel deze dan via studio@haarlem105.nl of via de Haarlem105 app.

Tête-a-Test
Onze vocabulaire bestaat uit veel leenwoorden die van origine uit de Franse taal komen. Elke week maak je kans op het barettenpakket: een prijzenpakket met Franse producten. Je kunt deze winnen door ons te vertellen hoeveel Franse leenwoorden je hebt gehoord in het korte verhaal wat we vertellen: Petite Histoire genoemd. Doe mee elke zaterdag bij het magazine van Haarlem, Heemstede en Bloemendaal.

TIJDSCHEMA

Zaterdag17:00 t/m 20:00

Aflevering gemist? Geen nood, wij hebben de leukste fragmenten voor je verzameld.

Advertentie

MEER NIEUWSArtikelen